ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 17/1, 19.00 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ


Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Η ΑΛΚΗ ΖΕΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

Την Παρασκευή 27 Μαΐου πολλοί μαθητές της Α/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας θα έχουν την εξαιρετική ευκαιρία και να συναντηθούν με την σπουδαία συγγραφέα Άλκη Ζέη.
Η  Άλκη Ζέη, γνωστή συγγραφέας μυθιστορημάτων για παιδιά αλλά και μεγάλους, έχει γράψει έργα που θεωρούνται εμβληματικά, ιδιαίτερα στο χώρο της παιδικής λογοτεχνίας.
Η συγγραφέας θα επισκεφθεί αρχικά το 1ο ΔΣ Λαμίας, στις 09.30, όπου θα τη συναντήσουν και θα συνομιλήσουν μαζί της οι μαθητές του σχολείου αυτού αλλά και των Δημοτικών Σχολείων: 16ου , 5ου , 25ου , και 24ου  Λαμίας
Κατόπιν θα μεταβεί στο 6ο ΔΣ Λαμίας όπου θα συναντηθεί με τους μαθητές και αυτού του σχολείου, όπως επίσης και με τους μαθητές του  9ου ΔΣ και του ΔΣ Φραντζή.
Οι μαθητές αυτών των σχολικών μονάδων, όπως επίσης και  των ΔΣ 2ου  ΔΣ Εχιναίων και ΔΣ Μαρτίνου συμμετείχαν κατά την εφετινή σχολική χρονιά στο Πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας Μαραθώνιος Ανάγνωσης με τα βιβλία της Άλκης Ζέη.

Πιστεύουμε ότι η συνάντηση αυτή θα αποτελέσει ιδανικό επιστέγασμα του Προγράμματος Φιλαναγνωσίας και μια σίγουρα αξέχαστη αυτή εμπειρία ζωής για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους, προς τους οποίους εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για αυτές τους τις προσπάθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου